Ege Postası
Geri

DP Genel Başkanı Uysal İzmir'de kendine oy istedi

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı ve İzmir 2'inci Bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Gültekin Uysal, Bergama ve Kınık ilçelerini kapsayan Bakırçay turunda halkı ve odaları ziyaret etti.
DP Genel Başkanı Uysal İzmir'de kendine oy istedi
Haberler / Politika
20 Ekim 2015 Salı 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DP'den İzmir Milletvekili adayı Gültekin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Bergama ve Kınık'ı ziyaret etti. Esnaf ve çeşitli odaların temsilcileriyle bir araya gelen Uysal, destek istedi.

Bergama Ziraat Odası'ndaki ziyaretten sonra açıklama yapan Uysal, "Esnaf ziyaretleri yapıp Ziraat Odamızı ziyaret ettik. Ülkenin tarımda önemli bir üretim havzası olan Bakırçay Bölgesinde 350 bin dekar gibi önemli bir ovaya sahip olan yerde sorunları birinci ağızdan dinledik. Ülkenin genel meseleleri ile ilgili siyasetin bugün çözüm üretemez hale gelmesi çözümsüzlük dayatan iktidarın yanında, çözümsüzlüğü derinleştiren bir muhalefet anlayışı doğmuş olması ülkeyi bir zorlama seçim ile karşı karşıya bırakmıştır. Bu meseleleri vatandaşlarımıza bir yanda çarşıda bir yanda sivil toplum örgütleri ile paylaşmaya gayret ediyoruz" dedi. 


Ülkenin iklim değişikliğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Uysal, "Netice itibariyle bu iklim değişikliği bir kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '400 vekil vermezseniz seçim manyağı yaparım' mantığı içerisinde bir zorlama seçim yapılıyor. Ama meşrutiyetten ayrılmadan milletimiz sağduyusu içerisinde yine iradesini ortaya koyacaktır. Bu manada iradeyi kişiselleştirenlere karşı cevabını verecektir. Türkiye'nin bugün kutuplaşmış siyasi iklimi içerisinde eğer mecliste merkez sağın geleneği orta sağ bir parti olan Demokrat Parti bulunmaz ise koalisyonların bile kurulamayacağı kanaati içerisindeyiz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası