Ege Postası
Geri

DP lideri Uysal Manisa'ya geliyor

Genel Başkan Uysal, Manisa ziyaretinden önce, AKP ve CHP liderlerinin Manisa’ya yaptıkları ziyarette, DP, DYP ve ANAP’ları partilerine çağırdıklarını hatırlatan gazetecilere, “iktidar partisi, meşruiyet kaygısıyla kimlik arayışı içinde.”karşılığını verdi.
DP lideri Uysal Manisa'ya geliyor
Haberler / Politika
25 Ocak 2013 Cuma 13:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 27 Ocak 2013 Pazar günü Manisa’ya yapacağı geziden önce gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. “Manisa, Demokrat Parti İçin Önemli İsimleri Siyasete Kazandıran Bir İlimizdir” diyen DP Genel Başkanı Uysal, AKP ve CHP liderlerinin Manisa’ya yaptıkları ziyarette, DP, DYP ve ANAP’ları partilerine çağırdıklarını hatırlatan gazetecilere, “iktidar partisi, meşruiyet kaygısıyla kimlik arayışı içinde.” karşılığını verdi.

AKP ve CHP’ye eleştiri..

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal bir gazetecinin, “Manisa Demokrat Parti’nin güçlü olduğu illerden birisi. Ancak AK Parti ve CHP Genel Başkanları, Manisa’ya yaptıkları ziyaretlerde demokrat partilileri kendi çatıları altına davet ettiler. Bu konuda ne söyleyeceksiniz'” şeklindeki sorusuna şu karşılığı verdi:

“Manisa, önemli bir potansiyele sahiptir.
Bizim siyasi geleneğimizde önemli bir merkezimizdir.”

“Manisa siyasette olduğu kadar ekonomide ve sosyal hayatımızda da önemli bir ilimizdir. Manisa bizim için önemli isimleri siyasete kazandıran bir ilimizdir. Manisa, önemli bir potansiyele sahiptir. Cumhuriyetin ilk dönemlerinden başlayarak önemli katkı sağlıyor. Bizim siyasi geleneğimizde önemli bir merkezimizdir.

“İktidar partisi AKP, kimlik arayışı içinde.”

İktidar partisi işine geldiği zaman Menderes, işine geldiği zaman Özal diyor. Ama işine gelmediği zaman da sanki bu cumhuriyet, bu millet, bu devlet 2002’den önce yoktu. Yok saydı, perdelemeye çalıştı. Referandum döneminde gördük. Meşruiyet kaygısıyla, sağına soluna Menderes’i Özal’ı alarak fotoğraf bastırdı. Biz doğruluğu ispat edilmiş bir çizgiyiz. Bugün demokratız demek yetmez. sonradan demokrat olunmaz.İnsanlar ne yapıyorsunuz ona bakarlar..

“Taşlara kazınmış izlerimiz var”

Sayın Kılıçdaroğlu da zaman zaman “eski dp’liler, dyp’liler, anap’lılar bize gelin falan” diye bir takım değerlendirmeler yapıyor. ‘Sende bu ense, bende de bu yaba gibi el olduğu müddetçe ensenizden tokat eksik olmaz’ demiş adamın biri. Bu ana muhalefet ve muhalefet partileri olduğu müddetçe ensemizden tokat eksik olmaz.. Taşlara kazınmış izlerimiz olduğunu biliyoruz..”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası