Ege Postası
Geri

Dağ: BDP’yi eleştirirken kuzu kesiliyorlar

AK Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza DAĞ, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile ilgili vermiş olduğu gensoru önergesinin görüşmeleri sırasında konuşma yapan, CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın açıklamalarına eleştirdi.
Dağ: BDP’yi eleştirirken kuzu kesiliyorlar
Haberler / Politika
15 Kasım 2012 Perşembe 19:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Mecliste CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray ile BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık arasında geçen diyaloga değinen DAĞ, “CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın mecliste yaptığı konuşmayı eleştiren, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık karşısısın da sus pus olması, Sırrı SAKIK’a methiyeler düzmesi, son derece düşündürtücü ve bir o kadar da manidardır” dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza DAĞ yapmış olduğu açıklama da, “İzmir’de CHP’nin en ulusalcı kesimini temsil eden, meydanlara çıktığında üniter devlet adına mangalda kül bırakmayan sayın Çıray’ın, Sırrı Sakık karşısında tek bir kelime edememiş olmasının temel nedeni CHP’nin, BDP ile yapmış olduğu birlikteliğin en net göstergesidir” dedi. Söz konusu BDP’liler ve terör örgütü olduğunda açıklama yapmaktan, eleştirmekten çekinen CHP acaba hangi amaç uğruna susmayı tercih ediyor. İktidarı eleştirirken Aslan kesilenler, BDP'yi eleştirmeye geldiğinde kuzu kesiliyorlar.
Sırrı Sakın’ın İzmir’de açlık grevlerine destek eyleminde yaptığı konuşmaya da değinen DAĞ, “Geçtiğimiz günlerde Sırrı SAKIK, İzmir’de akla, mantığa, izana sığmayacak bir açıklama yapmıştı. Aradan geçen zaman içerisinde bir tek CHP İzmir Milletvekilinin bu konu ile ilgili tek bir kelime etmediğini görüyoruz. Acaba CHP, neden BDP’yi eleştirmekten bu kadar korkuyor. Bunun nedeni geçmişte ki birliktelerimi yoksa gelecek üzerine yaptıkları mühendislik planlarımı, bunu tüm İzmirlilerimizin tekrar tekrar sorması gerektiğini düşünüyorum.
Ak Parti iktidarı olarak 10 yıllık iktidarımız boyunca terörle mücadele hususunda en ufak bir zafiyet vermedik diyen DAĞ, “CHP’nin iktidar olması durumunda BDP ile birlikte hareket etmek uğruna, nasıl diz çökeceğini ne hallere düşeceğini tüm milletimiz biliyor ve bunun içinde hiçbir zaman iktidara taşımıyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası