Ege Postası
Geri

Dağ'dan Kınık'ta proje incelemesi

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kınık ilçesini ziyaret edip, partisinin hizmetlerini muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine anlattı.
Dağ'dan Kınık'ta proje incelemesi
Haberler / Yerel Politika
27 Aralık 2016 Salı 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milletvekili Hamza Dağ, İzmir'in Kınık ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Dağ, ilk olarak AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile birlikte Maden Şehitleri Parkı'ndaki bir restoranda mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemek yiyip, ülke gündemindeki meseleleri konuştu, partisinin hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Dağ ve beraberindekiler, yemeğin ardından Kınık'ta TOKİ tarafından yapımı devam eden 276 konut projesi ile ilçeye doğazgaz getirilmesi için yapılan kazı çalışmalarını inceleyip, bilgi aldı. Milletvekili Dağ, incemeleri sırasında Kınık Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgaz götürecek boru hattında kısa bir süre kaynak da yaptı. Milletvekili Dağ, Kınık'taki temas ve incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı. (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası