Ege Postası
Geri

Dans ederek veda ettiler

Konak Belediyesi’nin davetlisi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları için İzmir’e gelen halkoyunu ekipleri, kentin her noktasına kültürlerini tanıttı.
Dans ederek veda ettiler
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Nisan 2013 Pazartesi 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Bulgaristan’dan gelen halkoyunu ekipleri birbirinden güzel gösterilerle İzmirlileri büyüledi. Alsancak, Gültepe, Güzelyalı ve Göztepe’de sahne alan halkoyunu ekiplerinden Gürcistan Halk Oyunları ekibi,  Basmane Meydanı’nda da dostluk, barış ve kardeşlik rüzgarı estirdi. Konuk ekip ülkemizden ayrılırken Basmane Dokuz Eylül Meydanı’nda dans ederek veda ettiler. Konuk ülkelerin halkoyunu ekiplerini kutlayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Dünyanın buluştuğu ortak noktalar her zaman sevgi adında buluşuyor. Farklı ülkelerden gençlerimiz de İzmir’de bir araya gelerek barış, kardeşlik ve sevgi mesajını verdi” dedi.  



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası