Ege Postası
Geri

Davulcu Sinem Kobal

Uğur Yücel’in ilk komedi filmi ‘Yaktın Beni’nin kadrosunda olan Sinem Kobal’ın ilginç merakı.
Davulcu Sinem Kobal
Haberler / Magazin
17 Haziran 2015 Çarşamba 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Filmin kadrosundan memnun olduğunu söyleyen Sinem Kobal, “Senaryoyu okuduğumda keyif aldım. Kadro oluşunca heyecanlandım. Uğur Abi ve Meltem’le olmak büyük keyif verici. Sarp’la ben Uğur abi ve Meltem olduğu için mutluyuz” dedi. Müzikle ilgili olduğunu söyleyen Kobal, “Davul dersleri almaya başladım. Çocuklukta çok merakım vardı ama zaman bulamıyordum. Davul dersleri almaya başladım. Dışarı ses vermeyen kulaklıkla çalışıyorum. Davula karşı ilgim vardı. Mesleki açıdan ihtiyaç oluyor. O an öğrenmek zor oluyor” diye konuştu.


ROLÜM YÜZÜNDEN GÜNEŞLENEMEDİM

Filmde ‘İpek’ karakteri için saç rengini değiştiren Sinem Kobal, “Bu saçla arkadaşlarım 17 yaşına dönmüşsün diye söyledi. Sabit saçım yok. ‘Selena’ dizisinde sarı olmuştum. Genelde oynadığımız karakterlere göre saç rengini değiştiriyoruz. İlk garipsedim ama şuan benimsedim. Dış görünüş olarak farklı bir yere çıkardı. İyi de oldu. Farklı rollerde oynamayı seviyorum” şeklinde konuştu. Yaz sezonunda tatil yapamayacağını söyleyen Kobal, “Hemen tatile giremeyeceğim. Bundan sonra hemen bir film projesi daha var. Tatil planım yok. ‘İpek’ karakteri için yanmamak adına 50 faktörle gezdim” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası