Ege Postası
Geri

Vasiyetine uymak zor baba

CUMA akşamı Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’ndaki düğün töreninde kalp krizi geçiren ve tüm çabalara rağmen hayata döndürülemeyen Sümer Tilmaç, dün son yolculuğuna uğurlandı.
Vasiyetine uymak zor baba
Haberler / Magazin
15 Haziran 2015 Pazartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
67 yaşındaki usta oyuncu için öğle vakti Üsküdar’daki Şakirin Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin yanı sıra Orhan Gencebay, Sinan Bengier, Burak Özçivit, Volkan Severcan ve Sedat Peker de katıldı.

Sümer Tilmaç, konuk olduğu bir televizyon bir programında “Cenazemde beni alkışlamayın” demesine rağmen tabutu alkışlar arasında taşındı.

Cenaze töreninde taziyeleri sanatçının eski eşi Nazan Tilmaç, kızı Hande Tilmaç ve torunu Kerem Can Gür kabul etti. Hande Tilmaç da babası için “Rahatsızlığı vardı ama bu ölüm çok ani oldu. Bu kadar çabuk beklemiyorduk. Bir anda oluverdi. Babam, canım babam, seni çok seviyorum, şimdiden çok özledim” dedi. Sümer Tilmaç, cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Üzerinde dedesinin fotoğrafının bulunduğu bir tişört giyen Kerem Can Gür, ona söz verdiği için ağlamadığını söyledi: “Dedem, hastalık döneminde nasıl bir cenaze töreni istediğinden bahsederdi. ‘Kalabalık olsun cenazem, kimse ağlamasın ama’ derdi. Ben de elimden geleni yapıyorum isteğini gerçekleştirmek için.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası