Ege Postası
Geri

Davutoğlu'ndan flaş 'ittifak' açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan ittifak açıklaması geldi.
Davutoğlu'ndan flaş 'ittifak' açıklaması
Haberler / Politika
12 Mart 2021 Cuma 14:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çanakkale'de bazı temaslarda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ilk olarak basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Davutoğlu, 2023 seçimlerinde veya olası erken seçimde ittifakların süreceğini söyleyerek, "Mutlaka bu ittifaklar sürecek. 2023'te veya erken seçimlerde bu ittifaklar olacak da bu ittifakların içerisinde Gelecek Partisi yer alacak diye değerlendirmiyoruz açık söylemek gerekirse. Bizim anlayışımız ilkesel uzlaşılarımızın olması. Demokratik parlamenter sisteme geçiş konusunda anlaşan partilerle her zaman konuşuruz. Türkiye'de temiz siyaseti savunan partilerle her zaman konuşur, anlaşır, işbirliği yaparız. Zamanla ilkesel partiler pozisyonlarını tekrar gözden geçirecekler" dedi.

Davutoğlu, daha sonra kentte kurulan cuma pazarında esnafı dolaşıp, alışveriş yaptı. Vatandaşlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası