Ege Postası
Geri

Davutoğlu ve Çipras İTO'ya konuk olacak

İzmir Ticaret Odası (İTO) 8 Mart 2016 tarihlerinde İzmir’e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Aleksis Tsipras'ı ağırlayacak. Başbakanlar, 'İzmir ekonomisinin kahramanları' töreninde işadamlarına ödül verecek.
Davutoğlu ve Çipras İTO'ya konuk olacak
Haberler / Ekonomi
3 Mart 2016 Perşembe 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın 8 Mart'ta İzmir'de düzenlenecek Türk- Yunan İş Konseyi'ne katılacak. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu tarafından düzenlenecek konsey Swissotel'de yapılacak. Başbakanlar akşam da İTO'nun Hilton Oteli'de yapacağı 'İzmir ekonomisinin kahramanları' töreninde işadamlarına ödül verecek ve konuşma yapacak. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, iki ülke başbakanının İzmir’de buluşmasının Türkiye ve İzmir açısından tarihi bir önemi olduğunu belirterek, “20 yıldan fazla süredir Türk – Yunan dostluğu için en fazla çaba gösteren kurumlardan birisi olarak, Türk ve Yunan başbakanlarını akşam yemeğinde ağırlayarak, bu tarihin parçası olmaktan onur duyacağız" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası