Ege Postası
Geri

Davutoğlu’ndan tepki: Bu hale nasıl geldik?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın, “Anırsalar da anırmasalar da elhamdülillah biz doğru yoldayız” sözlerine ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin "Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz? Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır" şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.
Davutoğlu’ndan tepki: Bu hale nasıl geldik?
Haberler / Politika
23 Aralık 2021 Perşembe 20:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ı ve Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi, açıklamaları üzerinden eleştirdi.

“NE DEVLET ADABI KALDI, NE DE CİDDİYET”

Davutoğlu, “Ne devlet adabı, ne de ciddiyeti kaldı! CB nezih insanların kurduğu İlim Yayma'nın hem de akademik ödül toplantısında ‘anırma' ifadesi kullanıyor; HM Bakanı ekonomik krizi alaya alırcasına ‘Gözümün içine bakın' diyor. Ey ehl-i vicdan ayağa kalk ve sor: Bu hale nasıl geldik?” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası