Ege Postası
Geri

Delican'dan 'şehir hastanesi' açıklaması: 'En kısa sürede başlanacak'

Yerel seçim öncesi devlet töreniyle temeli atılan Bayraklı Şehir Hastanesi Kampüsü için 5 ay geçmesine rağmen hiçbir inşaat faaliyetinin yapılmaması, CHP ve MHP kanadından tepki görürken, alanı Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği döneminde öneren ve planlara işlenmesini sağlayan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, şehir hastanesinin yapımına en kısa sürede başlanacağını duyurdu.Delican, “Sadece yüklenici firmanın bazı hükümlülükleri yerine getirmesi, kanuni prosedürler nedeniyle beklemede. Sorun çözülmek üzere. Yüklenici firma en kısa sürede yapıma başlayacak” dedi.
Delican'dan  'şehir hastanesi' açıklaması:  'En kısa sürede başlanacak'
Haberler / Yerel Politika
8 Eylül 2014 Pazartesi 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - İzmir'de yerel seçimlerden önce temel atılması için devlet töreni düzenlenen Bayraklı Şehir Hastanesi Kampüsü'nün yapılacağı alanda hiçbir inşaat faaliyetinin olmaması beraberinde “seçim yatırımı” yorumlarının yapılmasına neden olurken,  CHP ve MHP’li vekiller konuyu sürekli olarak meclis gündemine taşıyor.

 EN KISA SÜREDE BAŞLANACAK
Bayraklı Şehir Hastanesi’nin yapılacağı alanı meclis üyeliği döneminde öneren Ak Parti İl Başkanı Bülent Delican, şehir hastanesinin yapımına en kısa sürede başlanacağını duyurdu. Delican, “ 2004’ten itibaren parti programımızda vardı şehir hastaneleri… Benim meclis üyeliğimde şehir hastanesi için Bayraklı’da  önerdiğim yer onay almıştı.Ciddi bir çalışma yapmış planlara işletmiştik. Bu benim için büyük bir onurdu. Temel atıldı. Bu konuda problem yok. Sadece yüklenici firmanın bazı hükümlülükleri yerine getirmesi, kanuni prosedürler nedeniyle beklemede. Çözülmek üzere. Yüklenici firma en kısa sürede yapıma başlayacak” dedi.  



Devlet töreniyle temeli atılan sağlık kampüsü, 2 bin 60 yatak kapasitesi ile bünyesinde 7 hastane, otel, lokanta ve sosyal tesislerinde olması planlanan kampus, 1 milyar 638 milyon 22 bin 646 lira mal olması ve 36 ayda tamamlanması planlanmıştı.622 bin 530 metrekare arsa üzerinde, 573 bin 546 metrekare toplam inşaat alanına yapılması düşünülen hastane, 12 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun butona basmasıyla temeli atılmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası