Ege Postası
Geri

Demirtaş: Öcalan beni Drogba'ya benzetti!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İmralı görüşmeleri sırasında Abdullah Öcalan'ın kendisini bir dönem Galatasaray'da forma giyen Didier Drogba'ya benzettiğini belirtti.
Demirtaş: Öcalan beni Drogba'ya benzetti!
Haberler / Politika
9 Ocak 2016 Cumartesi 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara'daki HDP Genel Merkezi'nde İsveç televizyonuna konuştu. Demirtaş, demecinde İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan ile ilgili bir anısını anlattı.

İmralı'daki görüşmeler sırasında Öcalan'ın kendisini bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Fildişili golcü Didier Drogba'ya benzettiğini söyleyen Demirtaş, şunları söyledi:

"Bana, 'Drogba golcü, sen de golcüsün. Çok koşturuyor, yoruluyorsun. Biliyorum. Ama gol atmadıktan sonra yorulmanın bir anlamı yok. Gol atamazsan, mücadeleden galip gelemezsin' demişti."

"PKK İLE ORGANİK BAĞIMIZ YOK"

"PKK ile organik bir bağımız yok. PKK’nın, Türkiye’ye karşı silah bırakıp demokratik siyasete girmesini arzu ediyorum" diyen Demirtaş, "Bu PKK ya da başka bir isimle mi olur bilmiyorum ama onların da demokratik siyaset yapma hakları olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası