Ege Postası
Geri

Demokrasi nöbetinde şehit ailelerine destek

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde, darbe girişiminin önlendiği 15 Temmuz gecesinden bu yana 'demokrasi nöbeti'nin tutulduğu alanda gelirini şehit yakınlarına vermek üzere el işleri ve takılar satan kadınlara, çocuklar da çizdikleri resimlerle destek verdi.
Demokrasi nöbetinde şehit ailelerine destek
Haberler / İzmir
26 Temmuz 2016 Salı 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kiraz'da 15 Temmuz'dan bu yana demokrasi nöbeti tutan kadınlar, yaptıkları el işi ve takıların satışından elde edilecek geliri, şehit asker, polis ve gazi aileleri dernekleri ile Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaklarını söyledi. Demokrasi nöbetinin tutulduğu meydana anneleriyle birlikte gelen çocuklar ise çizdikleri resimlerle acılı ailelere moral vermeyi hedefliyor.

Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar, demokrasi nöbetinin 11'inci gününde artan bir katılımla meydanlarda bulunmaya devam ettiklerini söyleyerek, "Sonraki emre kadar da nöbet tutmaya devam edeceğiz. Yanımızda küçük misafirlerimiz var. Bizim kahramanlarımız aslında moral, güç bulduğumuz çocuklarımız. Her akşam bizlerle nöbet tutuyorlardı, artık resim de yapıyorlar. Çizdiğimiz resimleri de polis ve asker şehitlerimizin ailelerine göndereceğiz. Hem nöbetimizi tutuyoruz hem de şehit aileleri için birşeyler yapmış oluyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası