Ege Postası
Geri

Denize uçan cipte cesedi çıkan kadın toprağa verildi

İZMİR'in Dikili İlçesi'nde, yamaçta manzarayı izleyen bir kişinin suda gördüğü karartı üzerine başlatılan çalışmada, denizin içinde bulunan cipten cesedi çıkan elektrik mühendisi Gülser Öztekin Yılmaz'ın cenazesi, Bergama'da toprağa verildi. Yılmaz'ın eşiyle tartıştığı, olayın da intihar mı yoksa kaza mı olduğunun araştırıldığı bildirildi.
Denize uçan cipte cesedi çıkan kadın toprağa verildi
Haberler / 3. Sayfa
19 Şubat 2013 Salı 19:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Dikili'nin Karaburun Mevkii'ne denizi seyretmek için gelenler, dün öğlen saatlerinde, Bademli Köyü'nde, suda bir karartı gördü. Durumdan şüphelenenler jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, Karaburun Mevkii'ndeki virajdan yaklaşık 20-25 metre açıkta, denizin içinde bir cip tespit etti. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar çalışma başlattı. Denizden 35 VEE 42 plakalı cipe ulaşan dalgıçlar, sürücü koltuğunda elektrik mühendisi Gülser Öztekin Yılmaz'ın cesedini buldu. Talihsiz kadının cesedi kıyıya çıkartıldı. Yapılan incelemenin ardından Yılmaz'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cip de vinç yardımıyla sudan çıkartıldı.

EŞİYLE TARTIŞMIŞ

Otopsinin ardından cenazesi alınan Gülser Öztekin Yılmaz için Bergama'daki Maltepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Gülser Öztekin Yılmaz'ın yakınları ve arkadaşları katıldı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Gülser Öztekin Yılmaz, Bergama Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, Gülser Öztekin Yılmaz'ın olay günü meslektaşı olan eşiyle tartıştığı iddia edildi. Jandarma, olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğunun araştırıldığını bildirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası