Ege Postası
Geri

Denizli'de uyuşturucuyla mücadele timi kurulucak

DENİZLİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Uyuşturucu Kullanımı ve Bağımlılıkla Mücadele Timi kurma kararı aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerinden oluşan tim, çocukları madde bağımlılığı ve uyuşturucu maddelerden uzak tutmaya çalışacak. Ayrıca, parçalanmış ailelerin çocukları ile şiddet gören çocuklarımıza da özel ilgi gösterilecek" dedi.
Denizli'de uyuşturucuyla mücadele timi kurulucak
Haberler / İzmir
24 Eylül 2014 Çarşamba 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kentte 2014-2015 eğitim-öğretim yılı Psikolojik Danışmanlar ilk toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında yapıldı. Toplantıda Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Uyuşturucu Kullanımı ve Bağımlılıkla Mücadele Ekibinin de aralarında bulunduğu 6 danışmanlık birimi kurulması kararlaştırıldı.

Uyuşturucu Kullanımı ve Bağımlılıkla Mücadele Timi'nde Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden uzmanların görev alacağını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Öğrencilerimizin uyuşturucu, şiddet, alkol ve sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak durması en büyük arzumuz ve hedefimiz. Okullarda rehber öğretmenlerin gözetiminde her öğrenci sağlık taramasından geçiriliyor. Uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığı tahliller sonucu belirleniyor. Uyuşturucuyla mücadele için kuracağımız tim, çocuklarımızı madde bağımlılığı ve uyuşturucu maddelerden uzak tutmaya çalışacak. Ayrıca, parçalanmış ailelerin çocukları ile şiddet gören çocuklarımıza da özel ilgi gösterilecek. Sorunlu çocuklarımıza her türlü psikolojik destekte bulunulacak" dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası