Ege Postası
Geri

Depremde hayatını kaybeden İzmirli uzman çavuş ve annesi yan yana defnedildi

İskenderun Sahil Güvenlik Komutanlığında görev yapan İzmirli Uzman Çavuş Alpaslan Tez, İskenderun'daki evinde enkaz altında kaldığı annesi ile birlikte hayatını kaybetti. Anne-oğul, cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle İzmir'de yan yana defnedildi.
Depremde hayatını kaybeden İzmirli uzman çavuş ve annesi yan yana defnedildi
Haberler / Güncel
9 Şubat 2023 Perşembe 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yası sürerken, depremin etkilediği yerlerden Hatay'ın İskenderun ilçesinden İzmir'e bir acı haber daha geldi.

İskenderun Sahil Güvenlik Komutanlığında görev yapan Uzman Çavuş Alpaslan Tez, yaşanan depremde İskenderun ilçesindeki evinde enkaz altında kaldı. İzmirli uzman çavuş ve annesinin cansız bedenlerinin enkaz altından çıkartıldığı öğrenildi.

İzmir’e getirilen Uzman Çavuş Alpaslan Tez ve annesi Aliye Büber için Güzelbahçe Atatürk Mahallesi’nde bulunan Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Anne ve oğlu cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle Güzelbahçe Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.

Törene, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra askeri yetkililer, anne-oğlun yakınları ve vatandaşlar katıldı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası