Ege Postası
Geri

Derik Gençlik Merkezi, LYS'ye hazırlanan öğrencileri kültür şölenine götürdü

Derik Gençlik Merkezi, okul sınavları biten ve LYS sınavına hazırlanan lise öğrencilerini Mardin’de düzenlenen kültür şölenine götürdü.     Derik Gençlik Merkezi Müdürü Abdurrahman Nahırcı, Mardin gezi programında...
Derik Gençlik Merkezi, LYS'ye hazırlanan öğrencileri kültür şölenine götürdü
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Derik Gençlik Merkezi, okul sınavları biten ve LYS sınavına hazırlanan lise öğrencilerini Mardin’de düzenlenen kültür şölenine götürdü.

    Derik Gençlik Merkezi Müdürü Abdurrahman Nahırcı, Mardin gezi programında geziye katılan öğrencilere önce alışveriş merkezi Mardin Mova Parkı gezdirdiklerini belirtti. Nahırcı, “Öğrencilerimize Mardin ilimizin tarihi yerlerini gezdirerek o güzel atmosferi yaşatmış olduk. Son olarak da Mardin’de düzenlenen Dil ve Kültür Şölenine katılarak gençlerimizin eğlenmelerini sağladık. Gezimiz çok verimli geçti." dedi.

    "Gençlerimizin sınav streslerini atmalarını görmek bizi sevindirdi" diyen Nahırcı,"Gençlere yönelik yeni gezi programlarımız olacaktır ve bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Derik Kaymakamı Sayın Ahmet Demirci'ye sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız." şeklinde konuştu.
    
    Gezinin çok güzel olduğunu özellikle Dil ve Kültür Şöleni'nde çok eğlendiklerini söyleyen gençler, bu tür etkinliklerinin sürekli yapılmasını istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası