Ege Postası
Geri

Derneklerden Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya sitem

Kemalpaşa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu katılımcı dernekleri, Kemalpaşa Ata Gençlik Spor Kulübü dernek binasında bir araya geldiler. 23 derneğin bir arada olduğu platformun ortak sorunu Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun derneklere neden destek vermediği.
Derneklerden Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya sitem
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Ekim 2015 Perşembe 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa Ata Gençlik Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Üreten ve yöneticilerin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete platformda yer alan çok sayıda Dernek Başkanı katıldı.
Kemalpaşa Kızılay Şube Başkanı Cevdet Çimi önderliğinde Kemalpaşa Erzurum Derneği Başkanı Yavuz Ceylan, TEMAD Kemalpaşa Şubesi Başkanı Abdurrahman Baloğlu, Yörükler Derneği Başkanı Osman Cengiz, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı İbrahim Kaya, Nif Araştırma Derneği Başkanı Kaan Kasap, ADD Kemalpaşa Şubesi İbrahim Kasap, Beşir Derneği Kemalpaşa Şube Başkanı Selahaddin Özgültekin, Soğukpınar Mahallesi Tahtacılar Derneği Başkanı Ali Gevran Kemalpaşa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak Kemalpaşa Ata Gençlik Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Üreten ve yöneticilerini dernek binasında ziyaret ettiler.

Rıdvan Üreten: “Stadlar Kemalpaşa’nın çocuklarına teslim edilmeli”
Derneklerin birçok sorununu olduğunu söyleyen Kemalpaşa Ata Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Üreten, “Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu bizleri görmemezlikten geliyor. Bizler, hemşeri dernekleri, spor dernekleri, eğitim dernekleri ve kamu yararına çalışan dernekler olarak Kemalpaşa’yı temsil etmekteyiz. Kemalpaşa’nın renkleriyiz. Hepimizin ortak amacı Kemalpaşa’ya gönüllü hizmet etmektir. Derneklerin ve Kulüplerin birçok sorunu var.
2009 yılında Kemalpaşa Belediyesi Spor Kulübü olarak kurulduk. Hentbol sporunda ulusal düzeyde turnuvalara katılan bir kulübüz. Belediye Başkanımız Arif Uğurlu, göreve geldiği gün kulübü belediye bünyesinde kabul etmedi, ben ve yönetici arkadaşlarım bir araya gelerek hentbol alanında Kemalpaşa’nın gençlerine sahip çıkmaya çalıştık. Kulübün ismini de mecburen değiştirdik.  Kemalpaşa’da spor ve sosyal belediyecilikte tüm faaliyetleri kaldıran Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, çocuklarımıza sokağa bıraktı.16’ ya yakın futbol kulüpleri de gereken desteği görmüyor. Sahalarımız dışarıdan gelen kulüplere kiralandı, çocuklarımız kendi sahalarında antrenman ve maç yapamıyor. Bu sahalar Kemalpaşa halkının öz malıdır, kendi sahalarımıza çocuklarımız yabancı gibi uzaktan bakıyor.  Kemalpaşa Spor, Ulucak Spor, Esnaf Spor ve diğer spor kulüplerimizin ortak sorunu bu. Maddi ve manevi hiçbir destek vermiyorsun bari sahalarımızı geri ver. Başkan Arif Uğurlu’nun kulübümüze destek vermediğini öğrenen sanayicilerin birçoğu kulübe destek vermekten çekiniyorlar. ” dedi.
 
Yavuz Ceylan:  Dernekler Arif Uğurlu’dan randevu istiyor
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun derneklere destek vermediği gibi randevu da alamadıklarını söyleyen Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Ceylan,  “milletvekillerinin ilk ziyaret noktası derneklerdir. Biz dernekler gereken ev sahipliğini yapıyoruz.  Başkan Arif Uğurlu’dan randevu almaya sıra geldi mi ne hikmetse bir türlü randevu alamıyoruz.  Bu vesile ile başkanımızdan gazete aracılığı ile randevu istiyoruz. Kemalpaşa Belediye Başkanımız AK Saray’da muhtarlara, bazı esnaflara hatta kendi personeline bile kahvaltı verdi. Bir gün olsun Kemalpaşa’da ki dernekleri çağırıp da bizleri dinleme lütfünde dahi bulunmadı” dedi.

Cevdet Çimi: Belediye Başkanı derneklerle uyum içinde çalışmıyor
Kemalpaşa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adına konuşan Başkanı Cevdet Çimi, Kemalpaşa’da sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler anlamında her derneğin bir projesi olduğunu söyledi. Çimi “ bölge insanın yaşam kalitesini yükseltmek için sosyal projelerlerimiz bulunmakta. Gönül ister ki bu projeleri yerel yönetimlerle birlikte büyütelim. Belediye Başkanı Arif Uğurlu göreve geldiği 1,5 yıllık süre zarfında dernekleri hiçbir şekilde dikkate almadığı gibi katkı ve destekte de bulunmamıştır. İlçemizdeki her bir dernek ya bir yöre derneğidir, ya çalışanın sendikasıdır, ya da çocuklarımıza ve gençlerimizi spor da geliştiren kulüplerdir. Her kesime hitap ediyoruz, bizi dikkate almamak Kemalpaşalıyı dikkate almamaktır. Kısaca biz Kemalpaşa’yız, Kemalpaşalıyız” dedi.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası