Ege Postası
Geri

Dersimiz yerel yönetimler

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ilk öğretim 4. sınıf öğrencilerine yerel yönetimler dersi verdi.
Dersimiz yerel yönetimler
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2014 Cuma 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe'deki Hakkı Oğuz Tabaoğlu, Özel İzmir Martı Okulları ve Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları'nın dördüncü sınıf öğrencilerine Sosyal Bilgiler Dersi'nin “İnsanlar ve yönetim” ünitesinde belediye başkanı ve meclis üyelerini tanıyalım bölümünü Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce anlattı. Başkan İnce, Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim Okulu'na giderek burada iki ayrı sınıfın öğrencileriyle buluştu,  belediye başkanının ve meclis üyelerinin görevlerinin neler olduğunu anlattı, öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Aynı şekilde belediyeye gelen Özel İzmir Martı Okulları ve Özel Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencileri de belediyenin birimlerini gezdi, ardından Başkan İnce'ye çeşitli sorular sordu. Bazı öğrencilerin “Ben de büyüyünce belediye başkanı olmak istiyorum, ne yapmalayım'” şeklindeki soruyu yanıtlayan İnce, “Öncelikle kendinizi çok iyi yetiştirecekseniz. Daha sonra bir siyasi partiye üye olacaksınız. Çevrenizde sevilen, sayılan, dürüst ve güvenilir bir insan olarak seçimlere katılacaksınız. Eğer halkın güvenini kazanıp yeteri kadar oy alırsanız siz de başkan olabilirsiniz. İçinizden geleceğin belediye başkanları, milletvekilleri, bakanları neden çıkmasın” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası