Ege Postası
Geri

Destici'ye İzmir'de büyük ilgi

Aydın'da düzenlenen bir dizi programa ve taziyeye katılmak için İzmir'e gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi havalimanında BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ve Ak Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ile çok sayıda parti mensubu karşıladı.
Destici'ye İzmir'de büyük ilgi
Haberler / Politika
11 Şubat 2024 Pazar 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Önceki gün vefat eden BBP Eski Aydın İl Başkanı Abdülbaki Bozdemir'in ailesine ziyaret gerçekleştiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz,le birlikte Bbp Denizli, Muğla, Uşak İl başkanları da eşlik etti. 

BBP'NİN TARAFI BELLİ

BBP genel Başkanı Destici, Aydın’da düzenlenen programda ise Cumhur İttifakı birleşenlerini sahadaki beraberliğine dikkat çekerek seçimlerde taraflarının belli olduğunu, devletin varlığının, ülkenin bütünlüğünün, milletin birliğinin, istiklalinin ve istikbalinin yanında durduklarını söyledi.

Aydın’daki Programlarının bitiminde İzmir'den tekrar Ankara'ya dönen BBP Genel Başkanı Destici, İzmir İl Başkanının ve teşkilatının tecrübesine işaret ederek 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde çizilecek yol haritası hakkında il yönetimiyle istişarede bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası