Ege Postası
Geri

Dikili Belediyesi yalanladı, görüntüler ortaya çıktı

İzmir`in Dikili İlçesi`nde,dün saat 12.30 civarlarında yakınlarında konutların da bulunduğu çamlık bir tepede henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin evlere yaklaşmasıyla korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, itfaiyenin de geç gelmesiyle gerildi. O sırada yangın yerine gelen belediye başkanına ise bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Dikili Belediyesi ise yaptığı açıklama ile haberi yalanladı. Ancak bugün internete düşen görüntüler vatandaşların haklı olduğunu gözler önüne serdi. Halk isyan etti, belediye yalanladı
Dikili Belediyesi yalanladı, görüntüler ortaya çıktı
Haberler / İzmir
18 Temmuz 2015 Cumartesi 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Dün gerçekleşen ve halktan büyük tepki toplayan olayların ardından Dikili Belediyesi tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Olay sırasında belediye başkanı Mustafa Tosun'un hedef alınmadığını belirten belediye yetkilileri, basında yer alan haberleri yalanlarken, ortaya çıkan görüntüler ise olayın ayrıntılarını ortaya çıkardı. 

BELEDİYEDEN YAZILI AÇIKLAMA 
İzmir'in Dikili İlçesi'nde konutların da bulunduğu çamlık bir tepede çıkan yangında CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a tepki gösterilmesiyle ilgili belediyeden yazılı açıklama yapıldı. Vatandaşların başkana herhangi bir tepkisinin olmadığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'İlçemiz Gazipaşa Mahallesi'ndeki Barışkent altında Çamlık olarak adlandırılan bölgede meydana gelen orman yangınıyla ilgili olarak vatandaşların tepkilerinin Dikili Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tosun'a olmadığı, geç gelen itfaiye ekiplerine verilen bir tepkidir' denildi.


BAŞKAN TOSUN VE İTFAİYE TEPKİLERİN HEDEFİ OLDU
Belediye'den gelen bu yazılı açıklamaya karşın bugün gündüz saatlerinde Ege'nin Sesi haber sitesinde yer alan video görüntülerinde yapılan protestoda belediye başkanının hedef alındığı açıkça görüldü. İtfaiye ve ilçe belediyesine tepki gösteren vatandaşlar, her yıl meydana gelen yangınlarda benzer manzaraların yaşandığına dikkat çekerek, gereken önlemlerin alınmadığını belirtti ve yaşananlara isyan etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası