Ege Postası
Geri

Dikili'de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak

Dikilililer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Serap Yenici'nin sahne alacağı gençlik konseriyle kutlayacak.
Dikili'de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2015 Pazar 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Dikili Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, genç sanatçı Serap Yenici'yi Dikilililerle buluşturuyor. Yenici, sevilen şarkılarını Dikili Atatürk Meydanı'nda Atatürk'e bağlılık ve gençlik için seslendirecek. 19 Mayıs akşamı saat 21.30'da başlayacak konser öncesinde Bülent Ecevit Kavşağı'ndan Dikili Atatürk Meydanı'na Atatürk'ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirilecek.


"Atatürk Sevdalıları Hep Birlikte El Ele Olalım"


Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, özgürlüğün, Atatürkçülüğün, devrimlerin ve cumhuriyetin yoldaşı olan herkesi 19 Mayıs coşkusunu birlikte yaşamaya davet ederek, “19 Mayıs özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın en önemli adımıdır.  Bizlerde, Sevginin Kenti Dikililer olarak bu günde bir kez daha Atamıza ve Cumhuriyetimize bağlılığımızı sonsuza dek yaşatacağımız kararlılığını dosta, düşmana göstermek için alanlarda olacağız. Bu nedenle bu anlamlı günde tüm Cumhuriyet sevdalılarını ve Atatürkçüleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Dikili Atatürk Meydanı'nda birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası