Ege Postası
Geri

Dikili yine rant iddialarıyla gündemde: Akıncı'dan Kırgöz'e yaylım ateşi

Dikili Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Gazi Akıncı sosyal medya hesabından Dikili Sulh Hukuk Mahkemesi'ne ait belgeyi paylaşarak Dikili Belediyesi  Başkanı Adil Kırgöz'e zehir zemberek açıklamalarda bulundu.  Akıncı açıklamasında, "Elde ettiğiniz gelirin yüzde olarak  yatırıma katkısı yada satışlardan elde ettiğiniz bütçeyi nerde kullandınız? Halkımızı bilgilendirirseniz sevinirim; çünkü rantı en iyi bilen sizsiniz. Halkın malını kimlere peşkeş ettiniz (sizin dilinizle kimlere ham yaptırdınız) halkı ve şahsımı bilgilendirirseniz mutlu olurum" dedi.
Dikili yine rant iddialarıyla gündemde: Akıncı'dan Kırgöz'e yaylım ateşi
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2024 Salı 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Dikili Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Gazi Akıncı sosyal medya hesabından Dikili Belediyesi  Başkanı Adil Kırgöz'e zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 

Dikili Sulh Hukuk Mahkemesi'ne ait belgeyi sosyal medya hesabından paylaşan Gazi Akıncı, "Satıştan belediye bütçesine sağladığınız katkı nedir? Elde ettiğiniz gelirin yüzde olarak  yatırıma katkısı yada satışlardan elde ettiğiniz bütçeyi nerde kullandınız? Halkımızı bilgilendirirseniz sevinirim; çünkü rantı en iyi bilen sizsiniz. Halkın malını kimlere peşkeş ettiniz (sizin dilinizle kimlere ham yaptırdınız) halkı ve şahşımı bilgilendirirseniz mutlu olurum. 11 yıl önceki anahtarını adli makamlara teslim ettiğim bir işletmenin bugün seçim malzemesi olmasına anlam veremedim" ifadelerine yer verdi. 

Açıklamanın tamamı şu şekilde; 

"Değerli Dikili Belediye Başkanına,kamuoyuna ve Dikili halkının vicdanına sesleniyorum:

Hiç bir zaman halkına yalan söylemeyen, iftira etmeyen, geldiği yeri unutmayan bir kardeşiniz, evladınız ve arkadaşınız olarak soruyorum? Çamur at izi kalsın.! Bu yakışmıyor Sayın Belediye Başkanı. Belge ekte oku.

2014-2019 yılları arasında birlikte görev yaptık. Siz Dikili Meclis Üyesi iken ben Dikili/İzmir Büyükşehir Meclis Üyesiydim. Kamu mallarının satışına birlikte hayır dedik, satışına hayır dediğin ne varsa sattın. Satıştan belediye bütçesine sağladığınız katkı nedir? Elde ettiğiniz gelirin yüzde olarak  yatırıma katkısı yada satışlardan elde ettiğiniz bütçeyi nerde kullandınız?

Halkımızı bilgilendirirseniz sevinirim; çünkü rantı en iyi bilen sizsiniz. Halkın malını kimlere peşkeş ettiniz (sizin dilinizle kimlere ham yaptırdınız) halkı ve şahşımı bilgilendirirseniz mutlu olurum.

11 yıl önceki anahtarını adli makamlara teslim ettiğim bir işletmenin bugün seçim malzemesi olmasına anlam veremedim. Burdan nereye varmak istediniz onuda anlamadım. Bunuda kamuoyuna açıklarsanız sevinirim. Aksi taktirde tüm haklarım saklı kalmak kaydıyla hakkınızda adli makamlara başvuracağımı bilmenizi isterim."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası