Ege Postası
Geri

Dışişleri Bakanlığı: Irak halkının geleceği için endişe duyuyoruz

Dışişleri Bakanlığı, “Irak'ta ülke çapında ardı ardına meydana gelen şiddet olayları ve terör saldırılarının Irak halkını birbirinden ayrıştırarak, güvenli ve müreffeh bir gelecek umutlarını sekteye uğratmasından endişe duyuyoruz”...
Dışişleri Bakanlığı: Irak halkının geleceği için endişe duyuyoruz
Haberler / Güncel
16 Ağustos 2013 Cuma 08:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dışişleri Bakanlığı, “Irak'ta ülke çapında ardı ardına meydana gelen şiddet olayları ve terör saldırılarının Irak halkını birbirinden ayrıştırarak, güvenli ve müreffeh bir gelecek umutlarını sekteye uğratmasından endişe duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak'ta başkent Bağdat’ın farklı semtlerinde dün gerçekleştirilen bombalı saldırılarda çok sayıda sivilin hayatını kaybetmiş olmasından üzüntü duyulduğu belirtilerek, saldırılar kuvvetle kınandı. Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Irak halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileği iletildi.

Açıklamada, “Irak makamlarına ve tüm siyasi liderlere ülkenin süratle istikrar ortamına kavuşturulabilmesini teminen gereken adımları elbirliğiyle atmaları çağrısında bulunuyor, bu çerçevede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu yineliyoruz” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası