Ege Postası
Geri

Dışişleri Bakanlığı'na yeni temsilci

Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilciliğine Atanan Büyükelçi Ahmet Berki Dibek görevine başlamasının ardından Vali Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.
Dışişleri Bakanlığı'na yeni temsilci
Haberler / İzmir
13 Şubat 2016 Cumartesi 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilciliğine atanan Büyükelçi Dibek, İzmir gibi bir kentte görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi, Toprak'a teşekkür etti. Vali Toprak; “Son yıllarda Ülkemizin ve özelinde de İzmir'in ve bölgemizin her alanda olduğu gibi diplomatik, ekonomik ve kültürel alandaki faaliyet ve ilişkilerimizin de geliştiğini yaşayarak görüyoruz ve çok yoğun olarak ülkelerin bakan ve değişik seviyelerde heyetleri İzmir'imize ziyarette bulunuyorlar. Bu anlamda sizin de Dışişleri mensubu olarak Meslek ve Büyükelçilik tecrübelerinizle birlikte İzmir'imize ve bölgemize önemli katkılar sağlayacağınıza inanıyorum" dedi. 

Vali Toprak'ın ziyaret anısına İzmir'i tanıtan kitap ve hediye takdim ettiği Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Dibek Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilikten ayrıldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası