Ege Postası
Geri

Diyarbakır'da hava destekli uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen narko terör soruşturması kapsamında, Lice ilçesine bağlı Bağlan köyündeki arazilerde ve bazı evlerde, sabah erken saatlerinde uyuşturucu operasyonu başlatıldı. Diyarbakır Valiliği'nden...
Diyarbakır'da hava destekli uyuşturucu operasyonu
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen narko terör soruşturması kapsamında, Lice ilçesine bağlı Bağlan köyündeki arazilerde ve bazı evlerde, sabah erken saatlerinde uyuşturucu operasyonu başlatıldı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Lice Bağlan köyünde terör amaçlı uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığı suçuna yönelik olarak 2012 yılında başlatılmış olan tahkikatla ilgili olarak, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve İI Emniyet Müdürlüğü'nce saat 03.00'te operasyon başlatıldığı belirtildi.

Helikopter destekli operasyonda, 24 tim ile güvenlik tedbirlerini içeren çember oluşturulduğu kaydedildi. İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi Narkotik timleri ve Adli Jandarma ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri vasıtasıyla 7 ayrı evde ve arazide arama faaliyeti başlatıldığı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası