Ege Postası
Geri

Doğu'daki öğretmelerden alkışlanacak hareket

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde görev yapan bilişim teknolojileri ve rehber öğretmenleri, özelikle köy okullarında bozulduğu için yıllardır atıl durumda olan bilgisayarları tamir edip, yeniden eğitimin hizmetine sunuyor.
Doğu'daki öğretmelerden alkışlanacak hareket
Haberler / Güncel
3 Aralık 2017 Pazar 05:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokullunda çalışmalarını yürüten öğretmenler, bugüne kadar yüzlerce kullanılmaz durumdaki bilgisayarı tamir ederek tekrardan eğitime kazandırdı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bilgisayar Öğretmeni Sertaç İlhan, "Bu projeye başlamamızın amacı, atıl durumunda kullanılmayan bilgisayarları, derleyip toparlayıp tekrar eğitime kazandırmaktı. Bilgisayarları, arızalı parçalarını alarak tamir edip, günümüz şartlarının hızına kavuşturarak tekrar eğitimin hizmetine sunuyoruz. 15 Temmuz Şehidi Suat Aloğlu Ortaokulunda atıl durumdaki 16 bilgisayarı da tamir ederek okulda bir teknoloji sınıfı oluşturduk" dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu da, proje için ne gerekiyorsa fedakar öğretmenlerin yanında olduklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası