Ege Postası
Geri

Dolandırıcıyı motorsiklet üzerinde bıraktığı telefon yakalattı

İZMİR'de, park halindeki bir motosikletin çalıntı olabileceği üzerine başlatılan araştırmada motosikletin üzerinde bırakılmış cep telefonlarına cevap veren polis, internet üzerinden dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen bir şüpheliyi yakaladı. Olayla ilgili bir kişinin de arandığı bildirildi.
Dolandırıcıyı motorsiklet üzerinde bıraktığı telefon yakalattı
Haberler / İzmir
23 Ocak 2013 Çarşamba 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konak İlçesi'nde devriye gezen polis ekipleri, üzerinde cep telefonları ile laptop bulunan 35 RFJ 68 bir motosikleti yol kenarında terk edilmiş halde buldu. Ekiplerin bir süre bekleyişinin ardından motosikletin yanına kimsenin gelmesi üzerine çalıntı olabileceği üzerine çalışma başlatıldı. Ekipler, plakadan ruhsat sahibine ulaştı. İstanbul'da olduğunu belirten motosikletin sahibi, aracını arkadaşı A.M.'ye (26) emanet ettiğini söyledi. Bunun üzerine polis, bu kişiye ulaştı. Polis merkezine çağrılan şüphelişi bekleyen ekipler, motosikletin üzerinde bulunan cep telefonunun çalması üzerine cevap verdi. Yapılan telefon görüşmesinde arayanların internet sitesinde 35 RFJ 68 plakalı motosikleti almak için kapora verdiklerini, aracı alamadıklarını, telefonla görüştükleri kişinin ise bir süredir aramalarına cevap vermediğini söylediler. İddialar üzerine polis merkezine gelen A.M. gözaltına alındı. Şüphelinin aracı bir ay önce arkadaşı A.G.'ye (26) sattığını söylemesi üzerine yakalama çalışması başlatıldı. Yapılan araştırmada 14 kişinin aynı yöntemle dolandırıldığı ortaya çıktı. A.G.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülürken, A.M.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceğini bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası