Ege Postası
Geri

Donmak üzereydi, Narlıdere Belediyesi sahip çıktı

Narlıdere’de vatandaşlar tarafından soğuktan etkilenmiş halde bulunan doğan, Narlıdere Belediyesi Veteriner İşleri kliniğinde tedavi altına alındı. Bulunduğunda uçamaz durumda olan hayvan, gerekli tedavilerin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Başkan Ali Engin “Can dostlarımızın da yaşama hakkına sahip çıkıyoruz” dedi.
Donmak üzereydi, Narlıdere Belediyesi sahip çıktı
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Şubat 2021 Cuma 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Soğuk havalardan etkilenerek uçamaz duruma gelen doğan, Narlıdere’de vatandaşlar tarafından bulunarak Narlıdere Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi. Gerekli tedavi ve bakımları yapılan hayvan, yeniden özgürlüğüne kavuşacağı güne kadar Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

“YAŞAMA HAKKINA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Bizler gibi can dostlarımız da olumsuz hava koşullarından etkileniyor. Bulunduğunda uçamaz durumda ve zayıf düşmüş olan doğan,  ekiplerimiz tarafından tedavi edildi. Gerekli bakımın ardından yetkililere teslim edildi. Can dostlarımızın da yaşama hakkına sahip çıkıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası