Ege Postası
Geri

Dragan Solak'tan Göztepe'ye tam destek

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de futbol şubesini yöneten Sport Republic şirketinin yönetim kurulu başkanı olan Sırp iş insanı Dragan Solak, takımı Slovenya kampında yalnız bırakmadı.
Dragan Solak'tan Göztepe'ye tam destek
Haberler / Spor
22 Temmuz 2024 Pazartesi 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kulüp Başkanı Rasmus Ankersen ve Sportif Direktör Ivan Mance ile önce Göztepe'nin cumartesi günü Luton Town ile oynadığı karşılaşmayı izleyen Solak, ertesi gün de izin yapan oyuncuları, teknik ekibi ve personeli ağırladı. Herkesle özel olarak ilgilenen Dragan Solak, Süper Lig'de mücadele edecek sarı-kırmızılılara çok güvendiğini ve her zaman destek vereceğini dile getirdi.

Kaptan İsmail Köybaşı ise Solak'a efsane kadronun olduğu fotoğrafı gösterip Göztepe'nin mazisi hakkında bilgiler verdi. Takım ise zorlu maraton öncesi hem Dragon Solak hem de Başkan Ankersen'in gösterdiği ilgi nedeniyle büyük moral depoladı. Hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam eden Göztepe, 24 Temmuz Çarşamba günü Hırvatistan'ın NK Istra 1961 takımı ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Göztepe, 25 Temmuz'da ise İzmir'e dönecek. Slovenya'da şu ana kadar 3 hazırlık maçı oynayan İzmir ekibi Charlton Athletic'e 3-1 yenilip, Macaristan takımı Fehervar ile 2-2 berabere kaldı. Göztepe, geçen sezon Premier Lig'de mücadele eden ancak küme düşen Luton Town'u ise 3-2 yenmeyi başardı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası