Ege Postası
Geri

Düğünde akrabalar arasında silahlı kavga: 2 ölü

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, akrabalarının düğününe gelen iki ailenin fertleri arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Av tüfeğiyle vurulan 20 yaşındaki Yunus Tunç ile 28 yaşındaki Mehmet Taşdemir yaşamlarını yitirdi.
Düğünde akrabalar arasında silahlı kavga: 2 ölü
Haberler / 3. Sayfa
23 Temmuz 2015 Perşembe 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bir yakınlarının düğününe gelen ve akraba olan iki ailenin fertleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma av tüfeklerinin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Silahların ateşlendiği olayda her iki aileden Yunus Tunç ile Mehmet Taşdemir yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılardan Yunus Tunç'u Aydın Devlet Hastanesi'ne; Mehmet Taşdemir'i de Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İki yaralı da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölenlerden Tunç, Nazilli'de; Taşdemir de Söke'de toprağa verildi. Henüz gözaltına alınan kimsenin bulunmadığı, silahları kullananların kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası