Ege Postası
Geri

İzmir'de acı son: Psikolojik sorunları ölüme götürdü

İZMİR'in Tire İlçesi'nde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 33 yaşındaki Aydın Ak, çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle intihar etti.
İzmir'de acı son: Psikolojik sorunları ölüme götürdü
Haberler / 3. Sayfa
22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selim ve Mevliye Ak çiftinin 6 çocuğundan biri olan Aydın Ak, dün (Salı) saat 10.00 sıralarında, yalnız kaldığı Dallık Mahallesi, Cumhuriyet Sokak'taki evinde başına dayadığı av tüfeğiyle intihar etti. Saat 12.30 sıralarında pazardan dönen ve bir kaç bina ilerde oturan Selim Ak, oğlunu öğlen yemeğine çağırmak için evine geldi. Ancak, ısrarla zili çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine Ak, kendindeki yedek anahtarla içeri girdiğinde oğlunun yerde kanlar içindeki cesediyle karşılaşıp, durumu komşuları ve mahalle muhtarına bildirdi. Muhtarın haber vermesi üzerine gelen jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Ak'ın cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.


Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ak'ın cesedi evden çıkartılan gözyaşlarına boğulan baba Selim Ak'ı köylüler güçlükle sakinleştirdi. Jandarma, Ak'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası