Ege Postası
Geri

Dündar’dan Serter’e ‘ANAP’ göndermesi

CHP İl Başkanı Serter’in Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Dündar ve Özdil’in hedef alan açıklamalarıyla başlayan tartışma sosyal medya mesajlarıyla sürüyor. Dündar’dan Serter’e bu kez ‘ANAP’ göndermesi geldi. Dündar’dan Serter’e
Dündar’dan Serter’e ‘ANAP’ göndermesi
Haberler / Politika
9 Kasım 2015 Pazartesi 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İl Başkanı Bedri Serter, köşelerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştiren Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil’i sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla eleştirince büyük bir tartışma doğdu.

Dündar’dan “Herkes haddini bilecek” diyen Serter’e “Gel de bildir” resti gelmişti. Tartışmaya dahil olan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel de Serter’e özür dileme çağrısı yapmıştı.

Dündar’ın Serter’i hedef alan mesajları bugün de sürdü. Twitter’dan önce “Çağdışı siyaset anlayışıyla CHP’nin prangası olan Bedri Serter gibi isimler tasfiye edilmedikçe 10 seçim yapılsa bir arpa boyu yol alınamaz” mesajı paylaşan Dündar ardından ANAP göndermesi yaptı.


Dündar “Nerede miyi? CHP’nin eski ANAP’lı İzmir İl Başkanı Bedri Serter’den korkumdan İstanbul’a kaçtım. Döneceğim ama mülteci görünümünde ve denizden botla” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası