Ege Postası
Geri

Dünya gençlerinin boyoz hatırası

İZMİR'deki tarihi Saat Kulesi önünde toplanan ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen AIESEC üyesi gençler, kentin simge gıdalarından biri olan boyoz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Dünya gençlerinin boyoz hatırası
Haberler / İzmir
4 Temmuz 2015 Cumartesi 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası en büyük öğrenci değişim ve gelişim platformu olan AIESEC üyesi gençler İzmir'de buluştu. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen gençler, kentteki ile çevresindeki doğal, kültürel zenginlikleri tanıma fırsatı buldu. İzmir Saat Kulesi önünde toplanan AIESEC üyeleri, kentin simge yiyeceklerinden biri olan ve kendilerine ikram edilen boyozu yedi. Gençler aynı zamanda boyoz ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Öğrencilerin Konak Meydanı'ndaki buluşmasında cıvıl cıvıl, renkli görüntüler de yaşandı. AIESEC üyeleri, İzmir'e gelmekten ve kentin zenginliklerini yakından görmekten mutlu olduklarını söyledi. Meydandaki sokak köpekleri de AIESEC üyelerinin ilgisini çekti. Gençler köpeklerle yakından ilgilenip sevdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası