Ege Postası
Geri

EGSD'de Atınç Abay dönemi

Ege Giyim Sanayicileri Derneği'nin (EGSD) tek liste ile yapılan genel kurulunda yeni başkan Atınç Abay oldu.
EGSD'de Atınç Abay dönemi
Haberler / Ekonomi
28 Ocak 2017 Cumartesi 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGSD'nin 11. Olağan Genel Kurulu Hilton Oteli'nde üyelerin katılımı ile yapıldı. Genel kurula EGSD Kurucu Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mevlüt Turun, MTK Başkanı İsmail Sadi Doğan, Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Başkanı Nilhan Antitoros, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Meclis Başkan Vekili Işın Yılmaz, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Hilmi Uğurtaş ile geçmiş dönem başkanları ve kurucu üyeleri de katıldı.

Genel kurulda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Türkiye'nin ihracatının günümüzde 142 milyar dolara ulaştığını, tekstil ve konfeksiyon sektörünün lokomotif görevi gördüğünü belirterek, "Tekstil sektörü çok büyük bir sektör. Bizde milletvekili olarak Ankara'da sektörün sorunlarına çare arayarak sonuna kadar destekçiniz olacağız" dedi. Hükümetin teşvik ve desteklerinden bahseden Kalkan, iş adamlarına "Teşviklerden yararlanın" çağrısı yaptı.

"ÜRETMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ"
Tekstil sektörünün öncü bir sektör olduğunu belirten EGSD Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden ise, "Üretmekten vazgeçmeyeceğiz. 3 yıl boyunca sektöre katkı sağlamak amacıyla birçok organizasyon ve fuar düzenledik. Sektörün sorunlarına çare bulmak için iş birlikleri ve görüşmeler gerçekleştirdik. Yaptığımız etkinlikler zamanla fuara dönüştü. Defileler düzenleyerek tekstil sektöründe Ege Bölgesi'nin de ciddi bir söz sahibi olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdik. Bu süreçten sonra da yeni yönetimin birçok projeyi başarıyla devam ettireceğine inanıyorum" diye konuştu.

PROJELER DEVAM EDECEK
Genel kuruldaki seçimden sonra, tek liste ile üyelerin oylarını alan Atınç Abay herkese teşekkür ederek, "Sayın Mukadder Özden 3 yıl boyunca güzel bir ekip çalışması sergileyerek başarılı işlere imza attı. Biz yönetim olarak Mukadder Özden'den aldığımız bayrağı daha yukarıya taşıyacağız. Sektörün sesini duyurmaya devam edeceğiz. Avrupa'nın ziyaretçi ve katılımcı sayısı açısından en büyük fuarı olan IF Wedding Fashion başta olmak üzere devam eden projelerin üstüne yeni birkaç proje daha ekleyip sektöre daha da fayda sağlayarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası