Ege Postası
Geri

ELÖYDER Başkanı İlhan: Meslektaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz

Elazığ Öğretmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ELÖYDER) Başkanı Veysel İlhan, bir öğrencisi tarafından İmam Hatip Lisesi din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Bilal Çolak'a yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı. Veysel İlhan,...
ELÖYDER Başkanı İlhan: Meslektaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz
Haberler / Genel
6 Haziran 2013 Perşembe 20:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ Öğretmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ELÖYDER) Başkanı Veysel İlhan, bir öğrencisi tarafından İmam Hatip Lisesi din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Bilal Çolak'a yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

Veysel İlhan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de son zamanlarda öğretmenlere yönelik şiddet haberlerini gerek yazılı gerekse görsel basında gördüklerini belirtti. İlhan, öğrencisi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi süren meslektaşları Bilal Çolak'a Allah'tan acil şifalar dilediğini kaydetti.

İlhan, öğrencileri için özveriyle çalışan, onlara sahip çıkan, yaşamanın ve yaşatmanın değerini anlatan mesleğine gönülden bağlı öğretmenlere yapılan saldırıların son bulması gerektiğini belirtti. İlhan, "Bu menfur olayların bir daha yaşanmaması için eğitimin tüm paydaşlarına önemli vazifeler düştüğünü bir kez daha hatırlatırız." dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası