Ege Postası
Geri

ESDER Başkanı Kazlı: Burslarımız Eylül ayından itibaren devam edecek

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Eğitim Sevenler Derneği (ESDER) tarafından Ramazan ayında üyelerine ve protokole iftar verildi. İftar yemeğinde konuşan Dernek Başkanı Nail Kazlı, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Eylül ayında okulların...
ESDER Başkanı Kazlı: Burslarımız Eylül ayından itibaren devam edecek
Haberler / Güncel
4 Ağustos 2013 Pazar 04:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Eğitim Sevenler Derneği (ESDER) tarafından Ramazan ayında üyelerine ve protokole iftar verildi. İftar yemeğinde konuşan Dernek Başkanı Nail Kazlı, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere burs vermeye başlayacaklarını söyledi.

Ereğli Eğitim Sevenler Derneği (ESDER) geleneksel iftar yemeğini dernek binasında gerçekleştirdi. İftar yemeğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, sendika ve daire amirleri katıldı. İftar yemeğinde ezan öncesinde sinevizyon gösterisi sunumu yapıldı. Ezanın okunmasının ardından oruçlar açılırken, iftar yemeğinde konuşan ESDER Başkanı Nail Kazlı, dernek olarak yapılan faaliyetlerle ilgili olarak katılımcılara bilgi verdi.

Kazlı konuşmasında şunları söyledi: "2002 yılında çalışanlar tarafından kurulmuş olan derneğimizin amacı, bilim ve teknolojide ülkemizi en ileri seviyelere ulaştıracak, milli ve manevi değerlerine bağlı, kalbi insan ve vatan sevgisiyle dolu, çağdaş, atılımcı ve yüksek karakterli Türk gençliğinin yetiştirilmesine katkıda bulunmaktadır. Bu amaç doğrultusunda ilçemizde aktif olarak dernek faaliyetlerine devam etmekteyiz. Derneğimiz 2002 yılından bu yana 39 okulumuzun ihtiyaçları karşılandı. 150 ailenin kömür, ev eşyası, giyim ve gıda yardımı yapıldı. 760 öğrenciye kitap, kırtasiye, okul ihtiyaçları karşılandı. 468 öğrenciye, öğrenci bursu verilmiştir. Geçtiğimiz 2012-2013 akademik yılında 51 öğrenciye Ekim ayından başlayıp Haziran ayına kadar 9 ay süresince burs ödenmiştir. 2013-2014 akademik dönem başlayınca burs ödemesi devam edecektir."

İftar yemeği konuşmanın ardından sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası