Ege Postası
Geri

Eller Kadir Gecesi af için semaya kaldırıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ilçe belediyesi tarafından Kadir Gecesi nedeniyle Mevlid-i Şerif düzenlendi. Gecenin sonunda halkın ziyaretine açılan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet'in (s.a.s) Sakal-ı Şerif'ini gören vatandaşlardan bazıları...
Eller Kadir Gecesi af için semaya kaldırıldı
Haberler / Güncel
4 Ağustos 2013 Pazar 04:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ilçe belediyesi tarafından Kadir Gecesi nedeniyle Mevlid-i Şerif düzenlendi. Gecenin sonunda halkın ziyaretine açılan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet'in (s.a.s) Sakal-ı Şerif'ini gören vatandaşlardan bazıları gözyaşlarını tutamadı.

Ereğli Belediyesi tarafından her Ramazan ayının Kadir Gecesi'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programı sahil bandında bulunan amfi tiyatro da gerçekleştirildi. İlginin oldukça fazla olduğu etkinlikte ilk olarak ilahi gurubu sahne aldı. Semazenlerin ardından gece ile ilgili olarak konuşma yapan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde Ereğli Müftülüğü ve Belediye görevlileri tarafından hazırlanan programda hocalar ile birlikte ellerini açıp Allah'a dua edeceklerini söyledi.

Ereğli Müftülüğü imam hatiplerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ilahi ve kasidelerin ardından Kadir Gecesi duası yapıldı. Duanın ardından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet'in (s.a.s) Sakal-ı Şerif'i ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif'i görmek için sırada bekleyen vatandaşlar, ziyaret sonrası gözyaşlarını tutamadı. Kadir Gecesi programı Mevlid-i Şerif ve dualarla sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası