Ege Postası
Geri

ESHOT, halkla ilişkiler bürosu açtı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ‘ESHOT Halkla İletişim Müdürlüğü’nü hizmete aldı.
ESHOT, halkla ilişkiler bürosu açtı
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Aralık 2012 Cumartesi 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Ulaşım Haftası içinde, ESHOT Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı tarafından açılan halka iletişim bürosu, Konak Katkı Otoparkı Belediye Pasajı içinde yer alıyor. 
Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Danşmanı Muzaffer Tunçağ, halkla iletişim müdürlüğü sayesinde İzmirliler’in artık ESHOT’a daha kolay ulaşacağını söyledi. ESHOT’un bir süre önce gerçekleştirdiği duraklarda zamanlama yatırımı sayesinde bekleme ve bekleyenlerin azaldığını kaydeden Tunçağ, “Güçlü bir altyapıya sahip olan ESHOT, kentlilerle iletişimi kuvvetlendirmek için bir adım daha attı. Bu iletişim merkezi, vatandaştan gelen şikayetlere cevap verecek. Yapılacak çağdaş yatırımlarla ulaşım ağımız örnek bir hale gelecek. İzmir’in kalbi Kemeraltı’nın girişinde açılan ESHOT Halkla İletişim Müdürlüğü’nün esnafın işlerine de olumlu yansıyacağını umuyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası