Ege Postası
Geri

ESHOT'tan tepki çeken uygulama; Otobüslerin sefer saatleri sessiz sedasız değiştirildi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT otobüslerinin sefer saatlerinde sessiz sedasız yeni bir düzenlemeye gitti. Yeni sefer saatleri güncellenirken, sabah duraklara giden İzmirli vatandaşlar mağdur oldu. Kimi vatandaşlar otobüs şoförlerine tepki gösterdi.
ESHOT'tan tepki çeken uygulama; Otobüslerin sefer saatleri sessiz sedasız değiştirildi...
Haberler / İzmir
26 Eylül 2024 Perşembe 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi bağlı ESHOT Genel Müdürlüğü otobüs sefer saatlerinde sessiz sedasız yeni bir düzenleme yaptı.

Yeni düzenlemeye göre; otobüs sefer saatleri her zamanki hareket saatlerinden 5 dakika bazı seferlerde ise 10 dakika sonraya alındı. Değişiklikten haberdar olmayan İzmirliler her zamanki saatlerinde duraklara gitti. Otobüslerin zamanında gelmemesi üzerine öğrenciler okullara, işlerine gitmek isteyen vatandaşlar ise işlerine geç kaldı.

Vatandaşlar duraklarda serzenişte bulunurken, ‘yine mi saatleri değiştirmişler” diyerek tepki gösterdiler. Bazı vatandaşlar ise ‘bütün düzenimizi bozan bir uygulama oldu’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Otobüs sefer saatlerinde sürekli değişiklik yapılması üzerine bazı vatandaşlar ise yetkililerin bu organizasyon işinde başarılı olmadıklarını ve mağdur edildiklerini dile getirdiler.

Oysa daha iki hafta önce okulların açılmasıyla beraber yaz saati uygulamasından kış düzenine geçilmişti. 

Öte yandan İzmirli vatandaşlar şikayet için HİM'i (İzmir Büyükşehir Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi) aradıklarında da çözüm olmuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası