Ege Postası
Geri

Ecz. Ali İhsan Yıldız, gönüllüleriyle sokakları zapt etti

Yıldız, bu güne kadar yaptığı esnaf ziyaretleri, mahalle toplantıları, meslek ve oda ziyaretleri, yöre derneği ziyaretleri, muhtar ziyaretlerini bir tur bitirdi. Şimdi Kalabalık bir gönüllü ekibiyle ikinci tura çıkıyor.
Ecz. Ali İhsan Yıldız, gönüllüleriyle sokakları zapt etti
Haberler / Yerel Politika
23 Kasım 2013 Cumartesi 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - 2. Turun ilk durağı Basın Sitesi, çevre mahalleler ve Hatay İnönü Caddesi oldu. “Bu gün bu kalabalık dostlarımla birlikte sokak sokak değerli Karabağlar Halkını ziyaret ediyoruz. Başta Türkiye’nin her zaman olduğundan daha fazla Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan ihtiyacını anlatıyoruz. Daha sonra yaklaşan yerel seçimlerde Aday Adaylığı sürecimi, çalışmalarımı ve projelerimi anlatıyorum. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Özellikle bundan sonraki süreçte partim içerisinde bana destek olan dostlarımla birlikte sokağa çıkma kararı aldık. Bu anlamda benimle gönüllü olarak çalışan tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

BİZ SOL, SOSYAL DEMOKRATLAR OLARAK KESİNLİKLE İNSANLARA GİTMELİYİZ

Yıldız konuşmalarına şu sözlerle devam etti: “Bizim insanımız sıcak bir merhabayı gerçekten fazlasıyla hak ediyor. Yaptığımız çalışmalarda görüyoruz. İnsanlar başkanına dokunmak onu görmek onunla sohbet etmek istiyor. Varsa bir derdi, sıkıntısı anlatmak istiyor. Bu çok önemli bir durum. Biz sol, sosyal demokratlar olarak kesinlikle insanlara gitmeliyiz. Dertlerini dinlemeliyiz. Ve sadece dinlemek de değil elimizden geldiğince dertlerine ortak olmak, çözümler üretmek zorundayız. Bir belediye başkanının da en önemli görevi bu değimlidir zaten. O kentte yaşayan insanların sorunlarını çözmek, derlerine ortak olmak. İşte ben buna inanıyorum. Ve bu süreci insanların içinde sokaklarda partimi ve projelerimi anlatarak geçireceğim.”

KARABAĞLAR İZMİR’İN YÜKSELEN BİR YILDIZI OLACAKTIR

Karabağlar’da A. Adayımız Ecz. Ali İhsan Yıldız Gönüllü Grubu: “biz Ali İhsan Bey’e güveniyoruz. O gerçekten insanların içinde. Çalışmalarımızda kendisini izliyoruz. Hemen herkesin elini sıkıyor, derdini dinliyor ve not alıyor. Umarız kendisini önce aday sonra başkan olarak görürüz. İşte o zaman şimdi aldığı o notların hepsini hayata geçirecektir. Karabağlar İzmir’in yükselen bir yıldızı olacaktır. Biz kendisine inanıyoruz. Ve biliyoruz ki; Karabağlar da inanıyor” ifadelerinde bulundu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası