Ege Postası
Geri

Efes Selçuk, yeni bir parka kavuşuyor!

Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşların talepleri üzerine yeni bir park çalışması başladı.
Efes Selçuk, yeni bir parka kavuşuyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2023 Çarşamba 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu’nun arkasında bulunan bölgede yapılacak olan parkta kent mobilyaları ve oyun grupları yer alacak.

AİLELER KEYİFLİ VAKİT GEÇİRSİN İSTİYORUZ

Efes Selçuk Belediyesi Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Cumhuriyet Mahallesi‘nde başlayan çalışmaları inceleyerek; “Cumhuriyeti Mahallemizdeyiz. Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulunun hemen arkasındayız. 2000 metrekarelik park alanı olarak ayrılmış bir yerdi burası. Bu alana ilişkin olarak çok büyük talepler vardı. Buranın bir an önce düzenlenmesi, hem bir yeşil alan olması hem de insanların rahat rahat nefes alacakları bir alan olması talep ediliyordu. Cumhuriyet Mahallemizin yol ihalesini yaptığımız dönem içerisinde hem yolları hem de kaldırımları yaparken o ihalenin içerisine dahil ettiğimiz bir yerdi. Hem otopark alanları ayrıyeten düzenlendi ki, haneler araçlarını düzgün bir şekilde park edebilsinler hem de bu hanelerde yaşayan aileler de burada keyifli vakit geçirsinler istiyoruz. Hayırlı olsun Efes Selçuk, hayırlı olsun Cumhuriyet Mahallesi” dedi. 

Cumhuriyet Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları biten yollar kapsamında çalışmalara başlanan park alanının yanı sıra ihale kapsamında bugüne kadar 6500 metrekarelik yolun yapımı tamamlandı. İhale kapsamında 22000 metrekare daha yol yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası