Ege Postası
Geri

Efsane isimlerden Başkan Atila’ya stat teşekkürü: Bu onur Bornova'nın...

İzmir’in Türk Futbolu’na damga vurmuş efsane isimlerinden yapımını Bornova Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte üstlendiği Doğanlar Stadı için Başkan Olgun Olgun Atila’ya teşekkür geldi. TÜFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, tribün çatıları kapatılan ve zemin çalışmalarına geçilen Stat’ta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya onur belgesi verdi. Efsane isimlerden Başkan Atila’ya stat teşekkürü
Efsane isimlerden Başkan Atila’ya stat teşekkürü: Bu onur Bornova'nın...
Haberler / Spor
25 Haziran 2015 Perşembe 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını birlikte üstlendiği  Doğanlar Stadı büyük ilgi görüyor. TÜFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, İzmir’in Türk Futboluna damgasını vuran efsane isimleri ile birlikte, yapımı süren Doğanlar Stadı’nda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya onur belgesi verdi.



Centilmenliğimizle Türkiye’ye örnek olacağız
 TÜFAD İzmir Şubesi Yönetimi ve Nevzat Güzelırmak, Fevzi Zemzem, Erkan Velioğlu, Şakir Kuruş, Kazım Admış, Hüseyin Hamamcılar, Ercan Ertemçöz gibi efsane isimlere teşekkür eden Başkan Atila, “Sizleri evimiz olan Bornova’da ağırlamak bizim için çok büyük bir onur ve mutluluk. Biz bu statta centilmenliğimizle tüm Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz. En büyük dileğimiz İzmir futbolunun hakettiği yerlerde olması ve Bornovamızın da önümüzdeki yıllarda daha üst liglerde temsil edilmesi. Tüm çabamız bunun için” dedi.
Konuklarına inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Stadın yapımını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini hatırlatarak, “Amacımız Doğanlar Stadı’nı yeni sezona yetiştirmek. İlk etapta 6.700 kişilik olan seyirci kapasitesini önümüzde süreçte 12 bin 500 çıkaracağız. Türkiye’de futbolun oynandığı ilk kent olan Bornova, UEFA standartlarında bir stada kavuşacak” diye konuştu.



Acarbay: Biz yapılan işe bakarız
İzmir’in gündemini uzun süredir meşgul eden stat tartışmalarını hatırlatan TÜFAD İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, “Stadın nereye yapılacağı tartışmaları bizi ilgilendirmiyor. Biz yapılan işe ve yapanlara bakarız. Bugün bu efsane isimlerin buraya geliş nedeni hizmet verenler duydukları saygı ve futbola duydukları sevgidir. Bu onur belgesi herkese vermediğimiz çok özel bir belgedir.  Emek veren herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; bu stattan Türk futbolunun yeni yıldızları çıkacak” dedi.



Çatı kaplandı, zemine geçildi
 
Bornova Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını birlikte üstlendiği Doğanlar Stadı’nın yüzde 70’i tamamlandı. Stat, tüm görkemiyle ortaya çıkmaya başladı. Doğanlar Stadyumu’nun yeni sezona yetiştirilecek ilk etabı 6.700  seyirci kapasiteli olacak. İkinci aşamada ise 2 bin kişilik portatif tribünlerle birlikte stadyumda 12 bin 500 seyirci rahatlıkla maçları izleyebilecek.
 
UEFA standartlarında
 
Stadın tribün çatıları kapatıldı. Çim zeminle ilgili çalışmalar başladı, su tahliyesi kanalları döşendi. UEFA standartlarına uygun olan stadyumda profesyonel lig maçlarının oynanabilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ile temasta olan Bornova Belediyesi, gerekli tüm düzenlemeleri de yapmaya başladı. Kaba inşaat tamamlanma aşamasına gelirken detaylara geçildi. Elektrik ve su tesisatı, tuvalet, soyunma odaları ile idari odalardaki çalışmalara hız verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası