Ege Postası
Geri

Ege Postası o ilçeleri 2 Ocak'ta yazdı!

Ege Postası 2 Ocak’ta “CHP İzmir'de o ilçelerde adaylar netleşti!” başlığıyla verdiği haberde Bergama, Beydağ, Foça, Menemen, Kemalpaşa, Seferihisar, Ödemiş ve Selçuk’ta mevcut başkanlarla yola devam edileceğini yazarak önemli bir gazetecilik başarısına imza attı.Aynı haberde Torbalı'da mevcut başkanın değişeceği sinyalini verilirken, PM Torbalı'da İsmail Uygur'un yerine 'Ufuk Yörük' isminde karar kıldı.
Ege Postası o ilçeleri 2 Ocak'ta yazdı!
Haberler / Yerel Politika
17 Ocak 2014 Cuma 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP Genel Merkezi İzmir’de Bergama, Beydağ, Ödemiş, Foça, Kemalpaşa, Menemen, Seferihisar ve Güzelbahçe'de mevcut belediye başkanları ile yola devam etme kararı aldı. Torbalı'da ise İsmail Uygur'un yerine Ufuk Yörük aday gösterildi. Aday belirleme komisyonu Selçuk ve Kınık'ta mevcut adayların yola devam etmesini önenirken, İzmirli Parti Meclisi üyeleri buna karşı çıktı. Toplantıda bu isimler oylanarak kabul edildi, ancak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Yaptığınız itirazları yazılı olarak bana bildirin. Bu konuda yetkiyi ben alıyorum' dedi.

İZMİR'DE 9+2 İLÇEDE ADAYLAR TAMAM!-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İZMİR'İN ADAYLARI İLK DEĞERLENDİRMEYİ EGE POSTASI'NA YAPTI- TIKLAYINIZ

ADAYLARA İLK TEPKİLER: PARTİM BANA SAHİP ÇIKMADI-TIKLAYINIZ

Ege Postası 2 Ocak’ta “CHP İzmir'de o ilçelerde adaylar netleşti!” başlığıyla verdiği haberde anket sonuçlarının yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl başkanlığı, ilçe başkanları ve STK’larında görüşleri doğrultusunda metropol dışı ilçelerde Genel Merkez’in aday listesini hazırladığını yazmıştı. Ege Postası’nın başarılı muhabiri Sercan Avcı Bergama, Beydağ, Foça, Menemen, Kemalpaşa, Seferihisar, Ödemiş ve Selçuk’ta mevcut başkanlarla yola devam edileceğini Kınık’ta eski ilçe başkanı Mehmet Çetinkaya’nn aday gösterileceğini iddialı bir şekilde ortaya koyarak gazetecilik başarısına imza attı. Aynı haberde  Torbalı'da mevcut başkanın değişeceği sinyalini verilirken, PM Torbalı'da İsmail Uygur'un yerine 'Ufuk Yörük' isminde karar kıldı.

İŞTE O HABER-TIKLAYINIZ

PM’de Bergama, Beydağ, Foça, Menemen, Kemalpaşa, Seferihisar, Ödemiş ve Selçuk’ta mevcut başkanların isimlerine onay çıkarken, Kınık için ise hemen hemen tüm PM üyeleri söz aldı ve mevcut başkan Süleyman Kaya’nın değişmesi gerektiğini bildirdi.Gelen itirazlar üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu, “İtirazlarını değerlendireceğim. Bu konuda yetkiyi ben alıyorum. İtirazlarınızı yazılı olarak bana bildirin” derken, açık kapı bırakmış oldu.Ankara'dan gelen bilgilere göre Kınık'ta Kaya'nın değişme ihtimali çok yüksek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası