Ege Postası
Geri

Ege Postası yine dopdolu, yine hareketliydi

Mithat Umutoğulları ve Bünyamin Dobrucalı'nın İzmir siyasetini masaya yatırdığı programa damgasını vuran sözler AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi. CHP İzmir İl Başkanı Ali engin'e göndermede bulunan Sürekli, 'bizim 4 yıldır anlatıığımızı Ali Engin de Karşıyaka'da değişim şart sözleriyle destekledi' diye konuştu
Ege Postası yine dopdolu, yine hareketliydi
Haberler / İzmir
10 Eylül 2013 Salı 17:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - 'Siyaseti yapanların değil, siyaseti yazanların programı olarak sivrilen Ege Postası, Kanal 35 ekranlarında İzmir siyasetini masaya yatırdı. Programın ilk bölümünde Mithat Umutoğulları ve Bünyamin Dobrucalı'nın güncel olayları değerlendirdiği bölümde 9 Eylül kutlamalarıyla, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a yönelik kurşunlama ve bu olaya karşı CHP İzmir İl örgütünün sessiz kalması tartışmaya açıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan'ın kutlama telgraflarının yuhlanmasının kutlamalara gölge düşürdüğünü söyleyen Bünyamin Dobrucalı; 'Başkan Aziz Kocaoğlu kutlama yürüyüşünde sadece Türk Bayrağı taşınacak duyurusunu yapmıştı. Ancak ortaya çıkan tablo nerdeyse sadece CHP'lilerin kutladığı bir etkinlik tablosu oldu. Bu tabloya siyasetin diğer renklerinin de katılmasının sağlanması gerekir' görüşünü savundu. Mithat Umutoğulları ise etkinliklere yeterli katılımı sağlamayan AK Parti'yi eleştirerek, 'o kutlamalar bütün İzmir'in kutlaması, AK partililer'in de çok daha geniş bir şekilde ofotoğrafta yer alması gerekirdi dedi.



TEPKİLERİN HEDEFİNDE ALİ ENGİN VE HÜSNÜ BOZTEPE VARDI

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın makam aracına yapılan saldırı programın diğer bir ana gündem maddesiydi. Saldırının bugün değil de bir yıl önce yapılmış olma ihtimalini gündeme getiren Bünyamin Dobrucalı 'Ali Engin o zaman da sessiz kalır mıyd? Tam tersi ortalığı ayağa kaldırırdı. Peki şimdi niye yapmad? Demek ki, kafasının içinde yerel seçimlere yönelik başka hesaplar' var diye konuştu. Ali Engin dışında CHP Genel Merkezi'nin de konuya yeterince sahip çıkmadığını savunan Dobrucalı'ya destek veren Mithat umutoğulları 'neden sessiz kaldılar bilmiyorum. Ama AK Partili Hüsnü Boztepe'nin 'Başkan kendi kendine saldırmıştır açıklamasını kınıyorum. varsa bilgin, belgen git olayı soruşturan polise teslim et. Bu şekilde bir siyaset hoş olmuyor görüşünü savundu.

KEREM ALİ SÜREKLİ'DEN ALİ ENGİN'E TEŞEKKÜR!..
Programın ikinci bölümünün konuğu AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli'ydi. Ali Engin'in 'Karşıyaka'da değişim gerekiyor' şeklindeki sözlerini hatırlatan Sürekli 'Ali Engin'e teşekkür ediyorum. Kendi partisinin başkanı için benim dört yıldır söylediğim sözleri tekrarladı. CHP İl Başkanı olarak AK Parti'nin tezine destek vermesi bizim haklı olduğumuzu kanıtalamaya yeter. Biz de Karşıyaka'da değişim olması gerektiğini söylüyoruz. Karşıyaka2nın kurtuluşu AK Parti belediyeciliğinde olacaktır' dedi. AK Parti içinde adaylık sürecini de değerlendiren Sürekli, 'biz de temayül yoklaması yapılır, tabanın ve teşkilatın sesine kulak verilir. Hiç bir tartıima olmadan İzmir'in 30 ilçesini de almak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası