Ege Postası
Geri

Ege Rotaract Kulübü'nden Dayanç'a destek

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Dayanç’a bir destekte Ege Rotaract Kulübü’nden geldi.
Ege Rotaract Kulübü'nden Dayanç'a destek
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Aralık 2013 Salı 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Daha önce sahibi olduğu müzik kursu aracılığıyla önce eğitim verdiği çocuk mahkumların konser vermesini sağlayan Dayanç, ‘Kimse suçlu doğmaz, Balçova Gülümsüyor, Çocuk Gelinlere Hayır, Sanat Engel Tanımaz’ gibi projeler üretmişti. Dayanç bu kez engelsiz menü ile başta Balçova olmak üzere kentin işlek yerlerindeki restoran ve kafelere görme engelliler için menü konulması için bir proje başlatmıştı. “Engelsiz Menü” adını taşıyan projeden yüzlerce engelli vatandaşın yararlanması hedefleniyor. Restorana ve kafeye gittikleri zaman orada bulunan çalışanlar ve yanında gelenlerden yardım almak zorunda kalan görme engelliler artık mönüye işaretlenen ürünleri kendileri seçebilecek.
Ege Rotaract Kulübü Engelsiz Menülerin kent içinde ücretsiz olarak kafe ve restoranlara dağıtılması için proje destek olma kararı aldı. Rotaractlar engelsiz menülerin tanıtımını yaparak kent içinde yaygın olarak kullanılması için farkındalık çalışması başlatacaklar. Dayanç geçtiğimiz yıl Sanat Engel Tanımaz Projesi ile 2440.Bölge Rotaract Temsilciliği’nin yılın sosyal sorumluluk ödülünü almıştı.
Engelsiz Menü’nün İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Engelsİzmir kapsamında kırmızı bayrak alan işletmelerde öncelikli olarak kullanılmaya başlanması hedefleniyor 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası