Ege Postası
Geri

Ege yolları kan gölü: 4 ölü, 43 yaralı

Denizli, Aydın, Manisa ve Uşak illerinde dün gece ve bu sabah meydana gelen çeşitli kazalarda toplamda 4 kişi hayatını kaybederken, 43 kişi yaralandı.
Ege yolları kan gölü: 4 ölü, 43 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
29 Kasım 2016 Salı 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde yolcu taşıyan midibüsün devrildiği kazada 2 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. 

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Denizli- Çivril karayolunun Yokuşbaşı Mevkii'nde meydana geldi. Çivril'den Denizli'ye yolcu götüren 56 yaşındaki Nurettin Avcı, yağmurdan kayganlaşan yolda, yönetimindeki 20 LK 785 plakalı midibüsün direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan midibüs, önce refüje çarptı, ardından yolun dışına çıkıp, devrilerek sürükledi. 

Kazada yolculardan 61 yaşındaki Hüdayi Yerliyiğit ve 52 yaşındaki Himmet Türkileri öldü, 19 kişi de yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralılar şunlar:

Nurettin Avcı (şoför). Yolcular: Emine Yılmaz, Kadir Yılmaz, Emine Gül, Merve Çakmakçı, Sultan Uyar, Suna Çorbacıoğlu, Ahmet Emin Demir, Ramazan Doğru, Fatma Karakurt, Serpil Kuyucu, Yunus Emiroğlu, Muhammet Emiroğlu, Musa Karakaya, Şahin Tınğır, Osman Türkileri, Raziye Karakaya, Ahmet Avcı ve Mehmet Akçakaya.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından, ölenlerin cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Kamyonete çarpan motosikletli 2 genç öldü

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, park halindeki kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü 21 yaşındaki Mustafa Akdeniz ile kendisi gibi kasksız olan arkadaşı 21 yaşındaki İlhan Kayahan yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında, Aslanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Aslanlı Mahallesi'nden Nazilli yönüne ilerleyen Mustafa Akdeniz yönetimindeki 09 PP 570 plakalı motosikletle, yolun sağında park halinde duran 20 PP 654 plakalı kamyonete çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletten savrulan sürücü Akdeniz ile arkadaki arkadaşı İlhan Kayahan yaralandı. Yaralılar ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Her ikisinin de kask takmadığı belirtilen Akdeniz ve Kayahan, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Aydın'da iki öğrenci servisi çarpıştı: 8 yaralı

Aydın'da iki öğrenci servisinin karşılıklı çarpıştığı, bir belediye midibüsünün ise şarampole düştüğü zincirleme kazada 6'sı öğrenci 8 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, kırsal Gölhisar Mahallesi ile Şahnalı Mahallesi arasında meydana geldi. Şahnalı Mahallesi'nden Gölhisar Mahallesi yönüne giden Haydar Eren yönetimindeki 09 P 0230 öğrenci servisi midibüs ile Rüfet Yurdigül yönetimindeki 09 P 0078 plakalı öğrenci servisi midibüsü karşılıklı çarpıştı.

Öğrenci servislerine çarpmamak için manevra yapan B.İ. yönetimindeki, 09 DB 833 plakalı, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu midibüsü ise şarampole düştü. B.İ. kazadan yara almadan kurtuldu. Diğer araç şoförleri Rüfet Yurdigül ve Haydar Eren ile birlikte 6 öğrenci ise kazada yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Aydın Devlet ve Aydın Atatürk hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan sadece Rüfet Yurdigül'ün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TIR park halindeki otomobile çarptı: 3 yaralı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde Harun Koşucu idaresindeki TIR park halindeki otomobile çarptı. Kazada otomobil içerisindeki 3 kişi yaralandı. 

Kaza, bugün saat 21.30 sıralarında İzmir-Ankara Karayolu'ndaki Alaşehir Kavşağı'nda meydana geldi. Harun Koşucu yönetimindeki 01 DMG 06 plakalı TIR, yol kenarında park halinde olan İsmail Arslan (51) idaresindeki 45 C 2407 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'da bulunan mermerlerin bir kısmı otomobilin üzerine devrildi. Kazada, park halindeki otomobilin içerisinde bulunan İsmail Arslan, Melek Dülger (40) ve Seval Görcis (24) yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Uşak'ta Karayolunda iki ayrı kazada 13 kişi yaralandı

Uşak''ta yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen 2 ayrı kazada 13 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Uşak-Denizli Karayolu'nun OEDAŞ Kavşağı'nda meydana geldi. Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi'ne işçi taşıyan ve aynı yöne seyir eden 34 NB 0881 plakalı minibüs ile 64 S 0415 plakalı midibüs, yağmurdan kayganlaşan yolda çarpıştı. Kazada yan yatan minibüste bulunan 10 kişi, hafif yaralandı. 

Kazanın olduğu bölgeye 50 metre uzaklıkta ilk kazadan yaklaşık 10 dakika sonra gerçekleşen 2'inci trafik kazasında ise sanayi bölgesine işçi taşıyan 64 S 0430 plakalı servis midibüsü ile 64 LZ 321 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Uşak Devlet, Medical Park ve Özel Öztan Hastaneleri'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası