Ege Postası
Geri

Eğitimciler öğretmene uygulanan şiddeti kınadı

Eğitim sendikaları, Samsun'un Atakum ilçesinde bir okulda görevli öğretmene öğrenci velisi tarafından şiddet uygulanmasını okulun önünde yaptığı eylem ile kınadı.Samsun'un Atakum ilçesinde ki Mimar Sinan İlkokulu'nda görevli N.A....
Eğitimciler öğretmene uygulanan şiddeti kınadı
Haberler / Güncel
25 Eylül 2013 Çarşamba 17:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eğitim sendikaları, Samsun'un Atakum ilçesinde bir okulda görevli öğretmene öğrenci velisi tarafından şiddet uygulanmasını okulun önünde yaptığı eylem ile kınadı.

Samsun'un Atakum ilçesinde ki Mimar Sinan İlkokulu'nda görevli N.A. adlı kadın öğretmenin öğrenci velisi bir kadın tarafından darp edilerek yaralandığını öne süren Türk Eğitim Sen, Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen ve Eğitim İş Sendikası Samsun Şubesi üyeleri, okul önünde eylem yaptı.

Eylemci grup adına konuşan Eğitim İş Üyesi Ayşegül Yalçınkaya Aydemir, "Bugüne kadar okullarımızda yeterli güvenlik önlemleri alınmamış ve okullarımızda eğitim çalışanlarına uygulanan şiddete seyirci kalınmıştır. Unutulmamalıdır ki; Öğretmenlerimiz itibarsızlaştırıldıkça ve şiddete maruz kaldıkça, bu ülkenin yarınlara yürümesi mümkün olmayacaktır. Eğitim Sendikaları olarak, bu tür olayların devam etmesi durumunda ortak tavır almaktan kaçınmayacağımızı kamouyuna duyuruyor, yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası