Ege Postası
Geri

Eğridere Rekreasyon Alanı açılıyor

Bornova Belediyesi, yerel seçimlerin ardından mahalle statüsü kazanan Eğridere’de, yeşil alan, çim saha, oyun parkı ve spor aletlerinden oluşan rekreasyon alanındaki düzenlemeleri tamamladı. 6 Aralık Cumartesi günü saat 12.30’de açılışı yapılacak olan rekreasyon alanında, hem çiftçiliği desteklemek hem de boş arazileri değerlendirmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi ortak organizasyonu ile meyve fidanı dağıtımı da gerçekleştirilecek. Eğridere Mahalle Muhtarı Hüseyin Şeker, “50 senelik hayal, Bornova Belediyesi’nin çalışmaları ile gerçek oldu” dedi.
Eğridere Rekreasyon Alanı açılıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Aralık 2014 Perşembe 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Homeros Vadisi’ne giden yol üzerinde bulunan rekreasyon alanında, gençlerin futbol oynayacağı çim saha ve seyir terası işlevi görecek tribünler yapıldı. Arkasındaki ve çevresindeki yeşil alan düzenlemesiyle bütün oluşturan alana kauçuk zeminli çocuk oyun parkının yanısıra spor aletleri de yerleştirildi. Eğridere Mahalle Muhtarı Hüseyin Şeker, “50 senelik hayal Bornova Belediyesi’nin çalışmaları ile gerçek oldu” dedi. 6 Aralık Cumartesi saat 12.30’da yapılacak alanın açılışından önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin ortak organizasyonu ile isteyen her bir çiftçiye armut, ayva, badem, dut, elma, erik, kayısı, kiraz, şeftali, vişne ve zeytin fidanı çeşitlerinden 25’er adet verilecek.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eskiden köy olan yeni mahallelerin eksiklerinin kısa süre içinde tamamlanacağını belirterek, “Sadece Eğridere’de değil ilçemize bağlanan tüm yeni mahallelerde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Eğridere’de vatandaşların talepleri doğrultusunda rekreasyon alanı oluşturduk. Çiftçilerimizi desteklemek için de çalışmalar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte fidanlar dağıtarak hem çiftçilerimizi teknik konularda eğiteceğiz hem de boş alanların üretime kazandırılmasını sağlayacağız.” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası