Ege Postası
Geri

El emeği göz nuru el işleri görücüye çıktı

Durağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce yıl boyunca açılan kurslarda öğrenciler tarafından üretilen ürünler sergilendi. Açılan 109 adet kursta öğrenim gören, 2 bin 677 bayan ve 244 erkek olmak üzere 5 bin 121 kursiyerin yapmış...
El emeği göz nuru el işleri görücüye çıktı
Haberler / Genel
6 Haziran 2013 Perşembe 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Durağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce yıl boyunca açılan kurslarda öğrenciler tarafından üretilen ürünler sergilendi.

Açılan 109 adet kursta öğrenim gören, 2 bin 677 bayan ve 244 erkek olmak üzere 5 bin 121 kursiyerin yapmış oldukları fotoğrafçılık, bağlama, ev tekstili, iğne oyası, tarihi Durağan çemberi, mahrama gibi el nakışları, Durağan Halk Eğitimi Merkezi tarafından sergilenmeye başlandı. Birbirinden güzel işlerin sergilendiği sergilerin açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Gültekin yaptığı açıklamada, "Halk Eğitim Merkezleri yöre insanına, en iyiyi, en doğruyu, en güzeli her zaman, her yerde ve herkese sunan eğitim kurumlarıdır. Bizce kursların en önemli özelliği insanımızın sosyal ve kültürel gelişmesini sağlamak, onlara bilgi beceri kazandırmak, okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretmek, eksik kalan eğitimlerine yardımcı olmak, bir üst öğretim sınavlarına hazırlamak, kültürel eserlerimizi korumak, yaşatmak, yaygınlaştırmaktır. Bu etkinlikler yaygın eğitim hizmetlerinin geniş kesimlere ulaşmasında çok önemli unsurdur. Bu sene merkezimizce 109 adet kurs açılmış olup, bu kurslara, 2677 bayan 244 erkek olmak üzere toplam 5121 öğrenci ve kursiyer katılmıştır. Yaz boyunca da talepler doğrultusunda kurslar açmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası